TEŠKE OZLJEDE

IPAK NIJE PROŠAO 'LIŠO' Skakač sa Šibenskog mosta slomio zdjelicu

Domaću javnost zgrozila je snimka muškarca koji je, čini se bez posebnog razloga osim da se pokaže važnim, nekidan skočio s 40 metara visokog luka Šibenskog mosta. Na takav suludi čin ondje se odvaže i bungee skakači, a 33-godišnjak sa zagrebačkog područja učinio je to jednostavno skočivši “na noge”.

Postalo je jasno da nije riječ ni o kakvom očajniku, nego neshvatljivom potezu 33-godišnjaka koji je sa Šibenskog mosta skočio kao da je riječ o Emiru Baliću, legendarnom mostarskom skakaču sa Starog mosta. Istina, izgledao je malo dezorijentirano i smušeno, no ipak ne toliko da ne bi prijatelju – koji mu je savjetovao da ne skače na glavu nego na noge i da je bitno da se ispravi kad skače (!) – dao mobitel. I prethodno skinuo šlape, piše Šibenski portal.

Naime, 33-godišnjak – koji nije sa šibenskog područja – zadobio je teške, pa čak i po život opasne ozljede, što nam je potvrdio i dr. Ivo Blaće, šef šibenske kirurgije. Riječ je o slomljenoj zdjelici, zbog koje je smješten na Jedinici intenzivnog liječenja. Ako sve bude u redu, i ne bude nikakvih komplikacija, koje se kod ovakvih padova s velike visine ne mogu isključiti, tek tada bi ga mogli prevesti na daljnje liječenje na traumatologiju u Zagreb, gdje mu je, prema prvim informacijama i prebivalište – kazao nam je dr. Ivo Blaće.

Video skoka pogledajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari