INCIDENT

INCIDENT NA GRANICI BIH I HRVATSKE Ozlijeđeno 18 migranata

Iz velikokladuškog Doma zdravlja potvrdili su da su primili šest migranata s težim ozljedama, a preostalih 12 zadobilo je lakše tjelesne ozljede, piše Večernji.

Osamnaest ilegalnih migranata ozlijeđeno je pod još nerazjašnjenom okolnostima u okolici Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini, a Tužiteljstvo BiH otvorilo je istragu, objavili su danas lokalni mediji pozivajući se na bolničke i policijske izvore. 

Glasnogovornica Granične policije BiH Sanela Dujković potvrdila je da su granični policajci pronašli skupinu od 18 ozlijeđenih migranata. Oni su otkriveni na graničnom području između BiH i Hrvatske, no Dujković nije mogla potvrditi što se točno dogodilo. Još se prikupljaju operativne informacije s terena, rekla je glasnogovornica.  Sigurno je zasad da su policajci u BiH mirgante otkrili oko 1 sat poslije ponoći. Glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić kazao je da njihovi policajci u ovom slučaju nisu intervenirali, ali su obaviješteni da je u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši liječničku pomoć zatražila veća skupina migranata. 

Iz velikokladuškog Doma zdravlja potvrdili su da su primili šest migranata s težim ozljedama, a preostalih 12 zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Komentiraj članak

Komentari