KOMENTARI NA SNIMKU

'IMA I SMJEŠNIJIH OD NAŠIH POLITIČARA' Regionalni mediji ismijavaju predsjednicu

Nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka Kolinde Grabar-Kitarović kako čita knjigu "Pipi Duga Čarapa", regionalni mediji raspisali su se o hrvatskoj predsjednici i njenom literarnom izletu, piše Index.hr

"Video koji morate vidjeti: Kolinda Grabar-Kitarović sjedi za svojim predsjedničkim stolom i čita Pipi Dugu Čarapu", piše Oslobođenje iz BiH u naslovu te dodaje: "Zaista ne znamo kako im je ovo dosad promaklo, ali bila bi ozbiljna šteta ne podijeliti s vama jer dugo nismo vidjeli ništa zabavnije."

Face.ba je Kolindino čitanje priče prozvao "hitom mjeseca". "Da su naši političari smiješni sami od sebe, to i znamo, ali izgleda da ima i smješnijih, makar ponekad", zaključili su oni. Klix.ba je zaključio da je ova snimka "neponovljiva".

"Kolinda je sjela za svoj predsjednički stol, otvorila knjigu i počela čitati... Kad čujete što, PRASNUT ĆETE U SMIJEH", vrišti iz naslova srpskog Blica, dok Alo piše: "Kolinda, što to radiš? Društvene mreže gore, hrvatska predsjednica kao Pipi Duga Čarapa.

O snimci je pisao i Kurir koji kaže: "Kolinda kao Pipi Duga Čarapa: Hrvatska predsjednica postala hit zbog poznate priče za djecu."

Podsjećamo, snimka Kolinde kako čita "Pipi Dugu Čarapu" je nastala u travnju prošle godine, no nekako je uspjela ostati ispod radara sve ove mjesece. Sad se počela širiti društvenim mrežama. Nastala je u sklopu projekta Pipi Duga Čarapa, koji je pokrenula nastavnica hrvatskog jezika iz Švedske Martina Mihalić.

Komentiraj članak

Komentari