Tijekom kolovoza

HVALEVRIJEDNA AKCIJA Eco Taxi osigurava besplatan prijevoz za novorođenčad u Splitu i Dubrovniku

S dolaskom najvećih sezonskih gužvi i visokih temperatura, Eko Taxi odlučio je osigurati da novorođenčad u Splitu i Dubrovniku sigurno i udobno stigne od rodilišta do doma

U kolovozu tako novopečeni roditelji u ovim gradovima ne moraju razmišljati o velikom broju bučnih turista na ulicama ni toplini u automobilu koji je bebu čekao na parkiralištu – Eko Taxi besplatno dolazi klimatiziranim vozilom i vozi obitelji kući, piše Dubrovački dnevnik.

„Sezonske gužve i vrućine potaknule su nas da pomognemo onima najosjetljivijima da sigurno dođu kući. Stoga, cijeli kolovoz stojimo na raspolaganju roditeljima koji iz rodilišta nose svoju novorođenčad doma. Ova vožnja je besplatna, a pri naručivanju možete naručiti i autosjedalicu. Nadamo se da će što više roditelja iskoristiti priliku i da će Eko Taxi biti mali dio povijesti svake bebe kojoj će prva vožnja u životu biti upravo s nama.“ – izjavio je direktor Eko taxija Mislav Munivrana.

Besplatnu vožnju možete ostvariti pozivom na 020 432 432 za Dubrovnik ili 021 223 223 u Splitu, kao i aplikacijom ako već imate vlastitu autosjedalicu za novorođenče.

Komentiraj članak

Komentari