ELITE MODEL LOOK

HRVATICA MEĐU DESET NAJBOLJIH ŽENSKIH MODELA SVIJETA Upoznajte Petru Ugljarević iz Osijeka

Upravo je u Milanu, po drugi put od svog osnutka 1983. godine, održano 34.svjetsko finale Elite Model Look-a na kojem su sudjelovali predstavnici 36 zemalja, a Hrvatsku su uspješno predstavili Petra Ugljarević iz Osijeka i Andrija Arbanasić iz Zagreba.

U oštroj konkurenciji 63 novih lica (34 djevojke i 24 mladića) iz cijelog svijeta, Elitovi agenti i stručni žiri sastavljen od modnih stručnjaka, kao što su Anne Catherine Lacroix, Natasa Vojnović, Mark Vanderloo, Tony Ward, Giampaolo Sgura, Lorenzo Serafini, predvođen Vickom Mihaci - predsjednikom Elite management, uvrstio je Petru u deset najboljih (Top 10) novih ženskih lica.

Petri je to donijelo potpisivanje dvogodišnjeg ugovora sa renomiranom svjetskom modnom agencijom Elite model management vrijednog minimalno 50 tisuća eura.

Svestrana Petra Ugljarević, članica modne agencije Relatum Model Management, vrsna je pijanistica te odlična učenica glazbene škole Franje Kuhača Osijek koju pohađa paralelno sa II Gimnazijom u Osijeku.

Višemjesečnim napornim pripremama dokazala je da, uz ljepotu i talente, trud i odricanje donose izvrsne rezultate pa ne sumnjamo da će predivna Petra svojim budućim modnim uspjesima još jednom pokazati da su Hrvatice među najljepšim ženama svijeta.

Laskavu titulu pobjednika Elite Modela Look-a ove godine ponijeli su Valeria Chenskaya iz Rusije i Antonio Freitas iz Brazila, koji će dobiti ugovore vrijedne 150 tisuća eura (Valeria), odnosno 50 tisuća eura (Antonio).

U predivnoj atmosferi, uz velikane svjetske modne scene, 1.500 uzvanika i gostiju zabavljali su i glazbeni umjetnici Ofenbach i AaRON. 

Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.

Komentiraj članak

Komentari