Aktualni sat

"HDZ vodi 2-0, Milanoviću preostaje samo vježbanje pred ogledalom"

"Jučer je ono bila jedna vrlo zanimljiva predstava u stilu Zorana Milanovića. On nije odgovorio ni na jedno pitanje suvislo, svaki odgovor je počeo s uvredama i osobnim napadom na čovjeka koji postavlja pitanje. Mislim da je njemu ta predstava bila potreban da nađe alibi za svoj sljedeći poraz", komentirao Tomislav Karamarko za Dnevnik.hr jučerašnje aktualno prijepodne.

Osvrnuo se i na premijerovu odluku o glasovanju dvotrećinskom većinom po pitanju ratifikacija sporazuma Tuđman-Izetbegović.

"Ono što je jučer bilo ključno je jedna rečenica koja je svima odzvonila u u ušima, a to je da će se ići na dvotrećinsko glasovanje i odluku Sabora', rekao je Karamarko i naglasio kako je donedavno Neven Mimica inzistirao na glasovanju kvalificiranom većinom, da bi se sada ipak odlučili za dvotrećinsku.

"To znači da je ovo njihov drugi poraz ; HDZ 2- koalicija 0. Pelješki most -1:0, ratifikacija 2-0", rekao je šef HDZ-a.

"Preostaje im gospodarstvo u kojem ništa nisu napravili. Poslije poslije toga im preostaje da gopodin Milanović i dalje vježba retoriku pred ogledalom i zabavlja svoje apologete", zaključio je Karamarko.

Evo što su rekli ostali HDZ-ovi zastupnici koji su se s premijerom, također, našli u raspravi.

"Iza te bahatosti se zapravo krije nervoza i spoznaja da je nesposoban da izvuče Hrvatsku iz krize", rekao je saborski zastupnik Ivo Stier. Premijera je komentirao i Goran Jandroković koji je kazao:

"Vidjeli smo ga u najgorem mogućem svjetlu, kao predsjednika Vlade koji ne odgovara na pitanja, koji ne polemizira i ne iznosi argumente".

Komentarima se pridružila i njihova stranačka kolegica Ana Lovrin koja je za Dnevnik.hr kazala: "Pretjerao je jer se zastupnicima obraćao osobno, vrijeđao ih osobno. To rade ljudi kada se unervoze jer dobiju pitanje na koje ne znaju odgovoriti".

Komentari

Komentiraj članak

Komentari