FANOVI PODIJELJENI

HANA POSVIJETLILA KOSU Fanovi podijeljeni: 'Kao crnka si izgledala opasno, bilo ti je bolje'

Svoje 'transformacije' Hana redovito dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, koji su podijeljeni oko njenog izgleda. Neki njezin izgled hvale, dok se nekima više sviđala prije

Reality zvijezda Hana Rodić (22), djevojka prvog hrvatskog 'Gospodina Savršenog' Gorana Jureneca (39), u posljednje je vrijeme napravila brojne promjene što se tiče njenog fizičkog izgleda. Ugradila je silikonske grudi, 'popravila' je usnice, napravila dvije tetovaže i posvijetlila svoju crnu kosu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@beautyholic_salon 😍 #hairstyle #haircolor #dye #balayage #wawes

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanii_official)Kol 21, 2019 u 8:24 PDT

Svoje 'transformacije' redovito dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, koji su podijeljeni oko njenog izgleda. Naime, najviše ih je iznenadila promjenom boje kose.

- Ova boja odaje tvoju nježnu stranu. Kao crnka si mi djelovala strogo i zločesto - jedan je od komentara obožavatelja. Naime, neki od njih su se složili kako im Hana izgleda neprepoznatljivo. 

- 'Mene si fascinirala kao crnka. Treba vremena da se naviknem na tebe ovakvu', 'Puno, ali puno bolje ti stoji crna kosa' - dodali su drugi.

Neki od obožavatelja 'pohvalili' su Hanu kako joj nova boja kose odlično stoji, a neke od obožavateljica čak su je u komentarima pitale koliko tretmana je za ovakvu boju kose potrebno proći.

Prije nekoliko dana na društvenim je mrežama objavila da se ona i Goran nalaze na Jadranu, točnije u mjestu gdje Goran ljetuje cijelog svog života. Osim u Biograd na Moru, posjetili su Zadar. 

Rodić se skinula u bikini kojim je pokazala nove grudi koje je operirala krajem lipnja u Turskoj. 

- Goran je oduševljen. Jako je zadovoljan rezultatom. Pa koji bi se muškarac bunio kad bi mu djevojka povećala grudi, zar nije tako? - rekla nam je Hana nakon operacije.

 

 

 

 

 

Komentiraj članak

Komentari