Stižu novi vijećnici

Gradsko vijeće u subotu: O čemu će se raspravljati bez medija?

Prva ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća održat će se u subotu 28. siječnja s početkom u 9 sati ujutro. Među 38. točaka dnevnog reda našla se i jedna o kojoj će se raspravljati daleko od očiju javnosti.

Vijećnici će, između ostalog raspravljati o poništenju Zaključka Gradskog poglavarstva iz 2009. o ustupanju zemljišta u Obuljenom Agenciji za društveno poticanu stanogradnju Grada Dubrovnika. Na gradonačelniku je da zatim s Agencijom potpiše ugovor o prodaji tog zemljišta te međusobnim odnosima u realizaciji gradnje kroz program POS-a.

Na samom početku sjednice, prije vijećničkih pitanja, dosadašnje vijećnike Olega Valjala i Anu Kordić (SDP) te Marinu Lazarević (HSS) zamijenit će Andrea Novaković i Mira Skansi (SDP) te Karlo Gjurašić (HSS).

Raspravljat će se o javnom linijskom gradskom prijevozu putnika, ugostiteljskoj djelatnosti na području grada, potrebama u predškolskom i školskom odgoju, Športsko-rekreacijskom parku Gospino polje, javnim potrebama u športu, novim članovima Kulturnog i Kazališnog vijeća te JU Športski objekti, a na samom kraju sjednice iza zatvorenih vrata raspravljat će se o ovogodišnjim dobitnicima javnih priznanja Grada Dubrovnika, koja će se uručiti na Svečanoj sjednici Grada Dubrovnika 2. veljače, dan uoči Feste svetog Vlaha.

Komentiraj članak

Komentari