GRAD DUBROVNIK

GRADONAČELNIK ZABRINUT: U šok sobi nalazi petero naših sugrađana. Svi oni se bore za život.

Gradonačelnik Mato Franković izrazio je zabrinutost zbog porasta broja zaraženih koronavirusom na području Dubrovnika i susjednih općina. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Brojke zaraženih virusom COVID 19 zastrašujuće brzo rastu. Na današnji dan na području od općine Konavle do Stona brojka zaraženih osoba COVID 19 virusom popela se na 502. Organizacijom manifestacija i druženjima koja se nisu smjela dogoditi došli smo u stanje koje je alarmantno.

Sigurno da se određenom broju ljudi neće svidjeti moj post. Sigurno će mnogi odmahnut rukom. Međutim i danas u našoj bolnici brojka hospitaliziranih raste, a trenutno se u šok sobi nalazi petero naših sugrađana. Svi oni se bore za život.

Apeliram na sve da se pridržavamo mjera jer ovo što se sada događa možemo zaustaviti jedino našom odgovornošću i poštivanjem mjera". poručio je gradonačelnik Mato Franfović putem svom Facebook profila.


Brojke zaraženih virusom COVID 19 zastrašujuće brzo rastu Na današnji dan na području od općine Konavle do Stona brojka...

Posted by Mato Frankovic on Saturday, February 27, 2021

Komentiraj članak

Komentari