DRUŠTVENE MREŽE

Gradonačelnik oštro: 'DuTv nastavlja s manipulacijama i iznošenjem neistina'

Gradonačelnik Mato Franković ponovno je odgovorio na prilog Dubrovačke televizije, ovog puta preko društvenih mreža, a tema su bili Dom zdravlja i Ambulanta na Kalamoti.
Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Žalosno je kako se i dalje koristi lokalni medij za obračun i iznošenje laži.

Činjenica br. 1 Grad Dubrovnik ima potpisan ugovor s Domom zdravlja Dubrovnik do kraja godine te uredno financira sve usluge vezane za Ambulantu Kalamota.

Činjenica br. 2 Dom zdravlja Dubrovnik poslao je sljedeću obavijest Gradu Dubrovniku, citiram: "Dom zdravlja Dubrovnik uzeo je u obzir Vašu opasku da medicinska sestra već duže vrijeme (78 dana) nije bila na otoku, a da je Grad Dubrovnik redovno plaćao za iznose za puni medicinski tim na otoku Koločepu.Obzirom na navedeno, Dom zdravlja Dubrovnik će do kraja godine navedenu ordinaciju samostalno financirati."

Iz svega jasno je kako ja nisam lagao te kako je Grad Dubrovnik sve svoje obveze uredno izvršio iako podsjetit ću Grad nema obvezu financiranja zdravstvenih ustanova. Međutim sve to je manje važno najvažnije Dubrovačkoj televiziji je napisati Gradonačelnik nije govorio istinu. To je upravo ono što su najavili da će raditi kada sam odbio iznos financiranja kojeg su tražili.


DuTv nastavlja s manipulacijama i iznošenjem neistina Žalosno je kako se i dalje koristi lokalni medij za obračun i...

Posted by Mato Frankovic on Thursday, October 22, 2020

Komentiraj članak

Komentari