Promet u Gradu

Gradnja garaže pored gruškog nebodera: Supružnici Šutalo - protiv!

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić jučer je primio stanare prvog nebodera u ulici Stjepana Cvijića, koji uz potporu Grada grade zajednički garažni objekt. Na sastanku su sudjelovali susjedi iz zgrade na adresi S.Cvijića 32, Ivo Jadrušić, predstavnik stanara Luka Prkoča te supružnici Šutalo.

Ivo Jadrušić, inače Predsjenik dubrovačkog ogranka Stranke umirovljenika, izvijestio je tom prilikom kako je sredstva za gradnju već uplatilo više od tri četvrtine stanara. Međutim, obitelj Šutalo ne slaže se s većinom stanara što u ovom trenutku predstavlja problem za nastavak projekta.

Grad Dubrovnik čvrsto stoji iza gradnje garaže kojom bi se riješio problem prometa kroz ulicu Stjepana Cvijića, koja je iznimno zakrčena parkiranim vozilima, naglasio je blagoglagoljivi Gradonačelnik.
Na službenim stranicama Grada Dubrovnika ne piše je li Gradonačelnik Vlahušić navedeni problem uspio riješiti, no, u svom stilu je naglasio kako uvažava pojedinačni stav, no, poduzeti će sve kako bi se zaštitili interesi većine stanara i projekt mogao biti dovršen.

Komentiraj članak

Komentari