POTEZ OČAJNICE

GNJUSNO PREVARILA SUPRUGA Glumila je da je trudna devet mjeseci koristeći jastuk napunjen krpama

Kolumbijka Antonela Milena Padilla glumila je da je trudna devet mjeseci koristeći jastuk napunjen krpama, kako bi prevarila supruga koji ju je namjeravao ostaviti, a zatim je ispisala pisačem snimku ultrazvuka s interneta kako bi dodatno uvjerila obitelj u insceniranu trudnoću

Kolumbijka Antonela Milena Padilla glumila je da je trudna devet mjeseci koristeći jastuk napunjen krpama, kako bi prevarila supruga koji ju je namjeravao ostaviti, a zatim je ispisala pisačem snimku ultrazvuka s interneta kako bi dodatno uvjerila obitelj u insceniranu trudnoću, piše Daily Mail.

Nakon toga 37-godišnjakinja je izrežirala vlastitu otmicu na dan kada je trebala roditi, a zatim ustvrdila da joj banda izrezala bebu iz utobe, prenosi net.hr

Kako su prolazili mjeseci povećavala je veličinu trbuha puneći jastuk krpama te je ispisala snimku ultrazvuka s internetakako bi je pokazala obitelji i prijateljima, navodi se u izvješćima.

Prijevara spektakularno otkrivena u lokalnoj bolnici

Njen suprug nikada nije posumnjao da je bilo što čudno i kako se bližio dan porođaja postajao sve uzbuđeniji što će po prvi put postati otac. Međutim, spomenuta prijevara spektakularno je otkrivena prošlu subotu, na dan kada je trebala roditi carskim rezom u lokalnoj bolnici.

Gospođa Padilla je navodno napustila dom u Barranquilli, u sjevernoj Kolumbiji u 10 sati ujutro te se zaputila u kliniku, ali je kasnije rekla da ju je otela banda u crvenom kombiju, koja ju je unutra zavezala i kasnije drogirala.

Ustvrdila je da se probudila u 7 sati te večeri ispred veletrgovine u drugom dijelu grada te shvatila da beba nije više u njenoj utrobi. Navodno je nazvala doma i rekla svom suprugu da je banda koja se bavi preprodajom organa izrezala bebu iz njenog trbuha u namjeri da proda bebine dijelove tijela.

Policija pokrenula opsežnu potragu za navodnim otmičarima

Uplašena za svoje zdravlje, njena obitelj ju je protiv njene volje odvela u lokalnu bolnicu, gdje su šokirani liječnici nazvali policiju, koja je pokrenula opsežnu operaciju kako bi ušla u trag navodnim otmičarima.

Međutim, policijski službenici su ubrzo posumnjali u ženinu priču, posebno nakon procjene bolnice da nije pretrpila nikakve ozljede nožem koje bi se podudarale s ‘uličnim carskim rezom’.

Daljnje krvne pretrage utvrdile su da nikada nije bila trudna te nisu pronašle tragove ikakvih sedativa u njenom tijelu. Njezina svekrva, koja je željela ostati anonimna, izjavila je za kolumbijske novine Al Dia da je žena nastavila uvjeravati da je bila trudna.

Krvne pretrage pokazale da nije bila trudna

“Napravili su testove i ona ih je nastavila uvjeravati da je bila trudna, ali je ginekolog potvrdio da nije bila trudna,” rekla je.

Dodala je da njen sin i Padillin suprug, koji je s njom dijelio dom u gradskom okrugu San Salvador, nikada nije išao sa suprugom na kontrole trudnoće te ju je radije pričekao pred ulazom u bolnicu.

“Imala je malen trbuh, ali nikada nije izazivala sumnju. Moj sin je živio s njom, spavali su zajedno, ali nikada nije dirao njen trbuh ili se pokušao povezati s bebom. Ni u kojem trenutku nismo bilo što posumnjali iako je njezin trbuh bio malen, neke trudnice nemaju velike trbuhe pa nismo mislili da je bilo što čudno,” rekla je.

Mogla bi biti kažnjena zbog rasipanja javnih resursa

“Moram razgovarati sa svojim sinom kako bi mi mogao reći što se događa. Imao je brojne veze, ali nikada dijete. Nije bilo potrebe, ni razloga da mu to učini,” dodala je.

Načelnik policije Mariano Cotero Coy izjavio je jučer da je pokrenuta istraga te da je gospođa Padilla pozvana na davanje iskaza. Rekao je da bi mogla biti kažnjena zbog rasipanja javnih resursa.

“U bolnici vidimo ljude kako leže u redovima od 5 sati ujutro do zakazanog pregleda, a ova gospođa hineći vlastitu trudnoću, čime je ostvarivala prednost pred drugima kojima je zaista trebala,” rekao je.

Njezino boravište još uvijek nepoznato

“Žena je išla okolo pokazujući snimku ultazvuka koju je uzela s interneta, samo bi je mjenjala i obmanjivala svog partnera. Međutim, u bolnici je napravila pretrage koje su pokazale da nikada nije bila trudna,” dodao je.

Navodno je napustila bolnicu u nedjelju ujutro u tri sata, samo dva sata nakonšto su krvne pretrage potvrdile da nije bila trudna, a njezino je boravište još uvijek nepoznato.

 

Komentiraj članak

Komentari