UHVAĆEN

GNJUSNO Milijarder stavio privatni avion na autopilot kako bi se seksao sa 15-godišnjakinjom

Stephen Bradley Mell (53) je milijarder kojeg čeka najmanje pet godina zatvora zbog seksa s maloljetnicom u svom privatnom avionu. On je svoje zlodjelo priznao, a u optužnici stoji da je privatni zrakoplov stavio na autopilot kako bi bi se mogao seksati s tada 15-godišnjom djevojčicom iz New Jerseyja, prenosi The Independent.

Koliko je poznato, milijarder posjeduje nekoliko zrakoplova i vodio je dobrotvornu zakladu Air Lifeline. Zaklada je omogućavala obiteljima djece s medicinskim problemima da lete bilo gdje na liječenje u SAD-u.

S djevojčicom je počeo komunikaciju 2017. preko Snapchata. Komunikacija je krenula u smjeru seksa kada je Mell tinejdžericu pitao je li ikada imala oralni seks.

Čak ju je pozvao da provede neko vrijeme u njegovoj kući u gradu Bedminsteru. “Nedostaješ mi”, slao joj je u porukama, a seks u avionu nije bio prvi s istom djevojčicom. Naime, jednom prilgodom joj je kupio pilulu za dan poslije te u porukama pisao “da se treba opustiti jer će je inače boljeti još više”.

Žrtvinoj majci rekao je da bi volio djevojčici pokazati nekoliko lekcija iz letenja što je ona povjerovala pa su zato bili 20. srpnja 2017. u njegovu privatnom avionu. Let je bio usmjeren prema Massachusettsu. Kada su se vraćali natrag upalio je autopilot kako bi mogao spolno općiti s 15-godišnjakinjom.

Tijekom njegova puta u New York iste godine opet se vidio s djevojčicom te ju je ovaj put golu fotografirao. Kako donosi The Independent, presuda za Mella očekuje se 12. srpnja.

Komentiraj članak

Komentari