MUZEJ LJUBAVNIH PRIČA

GLASUJTE ZA DUBROVAČKI MUZEJ Atrakcija 'LOVE STORIES MUSEUM' je finalist natjecanja Zagrebačke banke

Dubrovački "Love Stories Museum", odnosno "Muzej ljubavnih priča", koji je na zadovoljstvo mnogobrojnih Dubrovčana i turista otvorio svoja vrata prošle godine i pobrao sjajne kritike - ušao je u finale startup natjecanja "Moja Zaba Start" Zagrebačke banke! Riječ je o programu kroz koji banka potiče realizaciju inovativnih projekata i ostvarivanje postignuća u području znanosti, kulture i društvene odgovornosti.

"Muzej ljubavnih priča" je od strane stručne komisije Zagrebačke banke odabran u svojoj kategoriji među 10 finalista. Na natječaj je ove godine pristiglo 417 prijava za sve kategorije iz cijele Hrvatske. Svakako treba naglasiti da je ovo jedini projekt iz Dubrovnika koji se našao među finalistima. 
 
Ovaj jedinstveni dubrovački muzej već je posjetilo na tisuće domaćih i inozemnih posjetitelja koji u šarmantnom izložbenom prostoru u Pilama mogu razgledati izložbu doniranih osobnih ljubavnih priča iz gotovo svih kutaka svijeta, kao i upoznati se s više i manje poznatim dubrovačkim ljubavnim pričama, običajima i legendama, te ostaviti svoj potpis na "ljubavnom zidu". A posjetitelji koji smatraju da je upravo njihova priča zaslužila svoje izložbeno mjesto - svoju ljubavnu priču mogu i donirati muzeju!

Glasujte za naše:

Ako želite podržati ovaj jedinstveni dubrovački projekt koji širi pozitivne vibracije i emocije to možete učiniti OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari