STRAŠNO

GADLJIVE RIJEČI BIVŠE MINISTRICE ŽALAC 'Osjećam se kao silovana žena ostavljena na ulici, u blatu'

"Osjećam se kao silovana žena ostavljena na ulici, u blatu", to su, kako kaže izvor iz HDZ-a, bile riječi Gabrijele Žalac nakon što joj je Andrej Plenković priopćio da više nije ministrica, piše Express.hr.

Žena koja je vozila bez vozačke i autom udarila dijete, koja skriva Mercedes po dvorištima svoje obitelji i koja iza sebe i u svom bivšem ministarstvu ostavlja cijeli niz sumnjivih natječaja i onih koji su na tim natječajima dobivali hrpu novca sebe je uspjela usporediti sa silovanima ženama. A gospođo Žalac, ponekad je zaista bolje šutjeti.

Naime, nijedna žena na svijetu koja zaista fizički nije bila silovana nema ama baš nikakvo pravo uspoređivati se sa silovanim ženama, kolika god bila velika njezina muka. Zadnja koja bi se s njima trebala uspoređivati je Gabrijela Žalac, privilegirana Vinkovčanka kojoj je, kad se pogleda njezin životopis, puno toga u životu išlo lako i jednostavno. Što zbog moćne obiteljske pozadine, što zbog činjenice da je članica najjače hrvatske političke stranke, Žalac je bila pošteđena mnogih 'ovozemaljskih' briga i problema s kojima se građani svaki dan susreću.

Pa žena je tri godine vozila s nevažećom vozačkom dozvolom, lupila dijete i iz cijele priče izašla nedužna. Pokušajte zamisliti da se to dogodilo vama, biste li prošli 'neoštećeni. Nema šanse. 

Potom je otkriveno da u dvorištu obiteljske kuće bivše ministrice stoji dulje vrijeme parkiran luksuzni Mercedes E klase vrijedan barem 50.000 eura i u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja.

Na svakakve načine se pokušala opravdati, od njenih muljanja su nam uši počele krvariti, a u međuvremenu su nastavile curiti razni natječaji iz njenog ministarstva, koji su upućivali na to da su namješteni. 

Na jednom je pobijedio i vlasnik Mercedesa u njenom dvorištu. Jedan je morao biti poništen, a riječ je o onom slavnom natječaju gdje se novac nije dijelio po kriterijima kvalitete, nego po tome "tko ima najbrži prst". Neki drugi natječaji su po krajnjim rezultatima, odnosno sudeći po onome tko ih je dobio debelo sumnjivi, ali svejedno se Gabrijela Žalac osjeća kao silovana žena.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari