Reagiranje

Franković uzvratio udarac Vlahušiću: U posljednje četiri godine Grad Dubrovnik je izgubio najviše proračunskih sredstava!

Predsjednik dubrovačkog HDZ-a i Gradskog vijeća, Mato Franković nije ostao dužan gradonačelniku Andru Vlahušiću koji je poslao priopćenje vijećnicima po pitanju DPDS-a i turističkih agencija.Priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Poštovani Gradonačelniče,

ako ste uistinu bili spremni na dijalog i razgovor sa svim klubovima vijećnika te na rješavanje problema vezanih za reguliranja međusobnih odnosa s Društvom prijatelja dubrovačke starine i odnosa Grada s turističkim agencijama, a koje ste Vi Gradonačelniče uzrokovali, onda ne biste pisali dopise ovakvog sadržaja već bi ustrajali na rješavanju problema upravo onako kako to rade vijećnici u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika.

Da je Vama Gradonačelniče dijalog bio obrazac ponašanja danas ne bi mi, vijećnici Grada Dubrovnika morali rješavati probleme koje ste Vi uzrokovali.

Vrlo često se predstavljate kao borac za proračunska sredstva, a upravo je u posljednje četiri godine Grad Dubrovnik izgubio najviše proračunskih sredstava!

Ukidanjem područja od posebne države skrbi Proračun Grada Dubrovnika izgubio je do sada 33 milijuna kuna! Što ste Gradonačelniče napravili da uvjerite Zorana Milanovića kako je takav potez poguban za Proračun Grada? Izmjenom Zakona o obnovi ugrožene spomeničke cjeline Dubrovnika, a kojeg ste Vi kreirali izgubili smo na godišnjoj razini 8 milijuna kuna.

Umjesto ‘naknadne pameti’ vijećnika čini se kako bi nekima i naknadna pamet dobro došla!

S poštovanjem,

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik
Mato Franković“

Komentiraj članak

Komentari