Gradska uprava

FRANKOVIĆ O ODLASKU VLAŠIĆ 'Pritisak zbog lošeg GUP-a bio je prevelik, ona sad postaje zamjenica pročelnice Hladilo'

Pročelnica Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Silva Vlašić jučer je dala ostavku što je danas na konferenciji za medije prokomentirao gradonačelnik Mato Franković.

Franković je najavio kako će bivša pročelnica sad biti zamjenica pročelnici UO za poslove gradonačelnika Marijeti Hladilo. Vršitelj dužnosti pročelnika Upravnog odjela za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje je Zdenko Medović koji je bio na čelu Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom, piše Dubrovački dnevnik.

 - Ona je otišla iz osobnih razloga. U dokumentu koji je poslala gradskoj upravi je kao jedan od razloga odlaska navela GUP Grada obzirom da je to loš dokument, a njezin upravni odjel mora donositi rješenja sukladno tomu. Taj pritisak je išao najviše na nju i bio je preveliki. Nakon niza godina rada, odlučila je reći da je dosta i ja sam to razumio i prihvatio. U javnom prostoru niču zgrade i stvari moramo bolje posložiti - naglasio je Franković, prenosi Dubrovački dnevnik.

Komentiraj članak

Komentari