NE PREDVIĐAJU BUDUĆNOST, ALI...

Fotografi za vjenčanja otkrili po čemu mogu prepoznati hoće li brak opstati ili propasti

Fotograf kojeg unajmite da zabilježi vaš najvažniji dan u životu nije samo običan ‘štancaš slika’. Da bi fotke bile uspješne, on vas prvo mora upoznati i vidjeti kakva je interakcija između vas i partnera. Jedino vas tako može zaista ‘vidjeti’.

Na Redditu je nedavno napravljeno zanimljivo istraživanje u kojem je fotografima postavljeno pitanje mogu li prema pogledu kroz objektiv zaključiti hoće li trajati brak para kojeg su slikali ili je osuđen na propast.

Torta vas odaje

“Moj tata fotografirao je 27 vjenčanja tijekom 4 godine, a najmanje 20 parova se od tada razvelo”, napisala je jedna od korisnica na ovu temu. Jedan fotograf koji se ovime bavi već četiri godine, rekao je da se nije čudio kada se jedan par razveo. “I pretpostavljao sam da će se to dogoditi jer su se vjenčali samo par mjeseci nakon što su se upoznali”, rekao je.

Iako fotografi ne mogu točno procijeniti hoće li brak opstati jer nisu babe vračare, mogu nagađati i eventualno pogoditi prema tome kako se ponašate na vjenčanju, kako se gledate i kako režete tortu.

“Ako partner drugoga hrani tortom na način da mu je gura u facu, a drugi se ‘osvećuje’ na isti način, brak između njih neće dugo trajati. Oni koji dijele tortu na romantičan i nježan način obično potraju kao par”, rekao je jedan od fotografa.

Još neki od komentara na temu su bili: “Imam album fotografija na kojima moj sada bivši muž čudno bulji u mene. Bilo bi još čudnije da fotograf to nije primijetio.”

Kada mladoženja razgovara na mobitel na vjenčanju, znate da nešto ne štima

Jedan od fotografa je pak ispričao jedno od svojih sjećanja: “Nisam siguran je li par koji sam slikao još uvijek skupa, ali ono što vam mogu reći jest da se pričalo kako je mladoženja razgovarao na mobitel dok je išao prema oltaru. I bio je u trapericama. Mladenka nije izgledala baš sretno.”

“Nismo radili fotografije nego smo snimali video vjenčanja para koji je prije sudbonosnog ‘da’ bio nekoliko godina u vezi i imali su dijete. Mislili smo da će trajati zauvijek, no moj fotografski partner, inače prijatelj od mladoženje, saznao je da se razvode. Stvarno nisam primijetio nikakve znakove da bi se to moglo dogoditi. Jedino se sjećam da je mladenka spominjala kako je htjela još jedno dijete, no on nije bio za to”, rekao je BigIdeaPhotoVideo.

Iz svega ovoga možemo zaključiti da se možda iz nekih sitnih detalja vidi tko je stvarno sretan, a tko nije bio ni prije vjenčanja. Ili fotografi jednostavno sve zacopraju.

Izvor: Net.hr

Komentiraj članak

Komentari