Najveće rock okupljanje u Europi

Finalni popis bendova za Nova Rock Festival

Austrijski festival Nova Rock dovodi Linkin Park, Blink 182, Green Day i System Of A Down u ulogama headlinera

Najveći austrijski ljetni festival Nova Rocka koji se uparkirao u termin od 14. do 17. lipnja na panonskim nizinama u blizini Nickelsdorfa dosad je objavio već pregršt imena za ovogodišnje izdanje. Trajanje je produženo na četiri dana kao i 2016. pa će fanovlje teškog zvuka imati slatke muke slaganju vlastitih favorita festivala.
Da se podsjetimo - kroz četiri dana se kao najavljeni headlineri mogu vidjeti popularni američki velikani Linkin Park, Blink 182, Green Day i System Of A Down, što itekako veseli sve koji su odrasli na MTV kanalu početkom milenija.

Od ostalih su izvođača nedavno najavljeni i  šašavi američki glam metalci Steel Panther koji su ove godine izdali svoj 5. studijski album “Lower The Bar”. Slijede ih Good Charlotte, Mastodon, Gojira i Alter Bridge, a za đuskanje su zaduženi Knife Party - duo sastavljen od članova drum and bass grupe Pendulum koja je također među potvrđenim imenima kao i poznati američki raper Machine Gun Kelly.


Ulaznice za ovo četverodnevnu rock svetkovinu mogu se kupiti u sustavu Eventim po cijeni od 173 Eura za regularni četverodnevi ulaz i 258 Eura za VIP status.


Više o festivalu, detaljnije o lajnapu te razredima i cijenama ulaznica možete naći na www.novarock.at .

Komentiraj članak

Komentari