Nije više 'Untitled Love Story'

Film Angeline Jolie dobio ime: 'U zemlji krvi i meda'

Film slavne holivudske glumice i novopečene redateljice Angeline Jolie, čija je radnja smještena u Bosni i Hercegovini, radnog naziva "Untitled Love Story", konačno je dobio ime - "U zemlji krvi i meda" (In the Land of Blood nad Honey).

Kako prenose svjetske agencije, Angelina se mučila sa nazivom filma. To je dijelom i zbog toga što nije riječ o jednostavnoj priči.

"To je težak film. Željeli smo pronači naslov koji će publici pomoći da shvati što će gledati," rekla je Angelina na Filmskom festivalu u Cannesu, prenose svjetske agencije.

Jolie je morala brzo pronaći ime, jer je producent filma Graham King odlučio da će projekt u distribuciju krenuti 23. prosinca ove godine.

Podsjećamo da film govori o odnosima mladog Srbina (glumi ga Goran Kostić) i Bošnjakinje (Zana Marjanović), koji su bili zajedno prije početka rata 1992. godine, te njihovim odnosima nakon početka agresije na BiH.

Iako je film napisala i režirala, Angelina ne glumi. Film su snimali glumci s područja bivše Jugoslavije, a sniman je paralelno na engleskom i bosanskom jeziku, pa će biti dostupna verzija filma na oba jezika.

Angelina je priznala da joj je davanje imena zadavalo mnogo problema i da je imala listu imena.

U toku su i finalni radovi na montaži filma.

Komentiraj članak

Komentari