Ogranak masovnog Sziget festivala

Faith No More, Skrillex i Iggy Pop na Volt festivalu

Promotori koji stoje iza jednog od najdugovječnijih i najvećih europskih festivala, budimpeštanskog Szigeta , simultano su vodili ništa manje uspješne festivalske filijale – Volt i Balaton Sound festival. Ove godine se obilježava dvadesta obljetnica Volt festivala koji će se održati od 27. do 30. lipnja u Sopronu, malenom mađarskog gradiću nedaleko austrijske granice kod Bečkog Novog Mesta – nekih 3 sata vožnje iz Zagreba

U skladu s programskog politikom Sziget festivala, Volt je i ove godine okupio šaren lineup. Najjače ime svakako su Faith No More. Od ostalih nositelja valja spomenuti: Iggy & The Stooges, Skrillex, Chase & Status (live), Royksopp, Camo & Krooked, Snow Patrol, Lostprophets, Children Of Bodom, Hadouken! i Simple Plan. Program će se odvijati na tri velike pozornice, a posjetiteljima je omogućeno i kampiranje, cijena čega je uključena u ulaznicu.

Festivalska ulaznica za sva 4 dana do 15. lipnja košta 90 €, a nakon tog datuma pa sve do samog festivala 100 €. Jednodnevne su također već u prodaji i mogu se trenutno pribaviti po cijeni od 35 €, odnosno 39 € nakon 15.06. Sve vrste ulaznica dostupne su za hrvatske kupce u sustavu Eventim.

Više informacija o festivalu može se dobiti na www.sziget.hu/volt_english

Tomislav Jakopović
(www.jakop.org)

Komentiraj članak

Komentari