LIFESTYLE

ELLA DVORNIK ODMARALA SE OD INSTAGRAMA 'Nisam se šminkala, prala kosu, skidala iz trenirke nit s kauča'

Ella Dvornik svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila da se nekoliko dana odmarala od Instagrama. Influencerica je danas odradila trening s mužem i ispričala da posljednjih dana nije radila ništa.

"Malo sam odmarala od Instagrama, čitaj: "Nisam se šminkala, prala kosu, skidala iz trenirke nit s kauča". Bilo je poprilično depresivno i demotivirajuće. Toliko sam scrollala po mobitelu da sam imala migrene. Sad vidim da jednom kad upadneš u tu kolotečinu nemaš volje za ničim jer ništa ni ne radiš i teško je pokrenuti se. Imala sam osjećaj zadnjih par dana da nisam postigla ništa, a i nisam", započela je Ella, prenosi Index.

"Možda zato što su svi na godišnjem, pa nema nikakve akcije, ne znam, al znam da je dobro imat nekog kraj sebe tko će te natjerat da se izbaciš iz takvih "neradnji" . Pa čisto tek toliko da objavim nešto, nisam prosjedila trening, taman je završio, u pozadini se još vide @charles_pearce i @imerovicsandi ... Meni noge klecaju od toga koliko sam "fit". Jeste vi na godišnjem ili radite?", pitala je fanove, a sudeći po komentarima ispod fotografije, izgleda da je najveći broj njezinih pratitelja ovih dana na godišnjem odmoru.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Malo sam odmarala od Instagrama čitaj: "Nisam se šminkala, prala kosu, skidala iz trenirke nit s kauča". Bilo je poprilicno depresivno i demotivirajuce. Toliko sam scrollala po mobitelu da sam imala migrene. Sad vidim da jednom kad upadnes u tu kolotecinu nemas volje za nicim jer nista ni ne radis i tesko je pokrenuti se. Imala sam osjecaj zadnjih par dana da nisam postigla nista, a i nisam. Mozda zato sto su svi na godisnjem pa nema nikakve akcije, ne znam, al znam da je dobro imat nekog kraj sebe tko ce te natjerat da se izbacis iz takvih "neradnji" . Pa cisto tek toliko da objavim nesto 😅 nisam prosjedila trening, taman je zavrsio, u pozadini se jos vide @charles_pearce i @imerovicsandi ... Meni noge klecaju od toga koliko sam "fit" 🤣 jeste vi na godisnjem ili radite?

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)Kol 6, 2019 u 2:47 PDT

Komentiraj članak

Komentari