SEZONA POZNATIH

EKSKLUZIVNO! Glumice Mary-Kate i Ashley Olsen posjetile Mljet, evo kako su se provele

Najpopularnije blizanke na svijetu, glumice Mary- Kate i Ashley Olsen te Nicole Richie, kćer slavnog glazbenika Lionela Richia s društvom su stigle na Mljet!

Odmarale su se na luksuznoj jahti usidrenoj u blizini turistima omiljene Saplunare, poznate po velikim pješčanim plažama, gdje oni željni odmora, mira i tišine, rado vole 'pobjeći'. Poznate po ludim tulumima i druženju s bogatim nasljednicama, sestrama Hilton, začuđujuće je kako su ove djevojke odabrale upravo Mljet i ovakvu vrstu odmora.

Njih dvanaest, koliko ih je bilo na jahti, večeralo je u poznatom restoranu Stermasi, a na meniju se našlo redom – stonske kamenice, salata od hobotnice, mljetski kozji sir, hobotnica ispod peke, crni rizot od sipe, veprovina s njokama, jastozi i vegetarijanska peka. Pile su vino Rusula Rizman, iz vinarije obitelji Igora Štimca. Osoblje restorana koje ih je ugostilo otkrilo nam je da su, za razliku od onoga kako možemo pročitati o njima, jako simpatične, drage cure.

Budući da su mršave i paze na prehranu, od svega su na meniju probale po malo, a desert nisu htjele. Bile su jako ljubazne, rado su se fotografirale s osobljem restorana i s djecom te se cijelo vrijeme zahvaljivale na gostoprimstvu. U restoranu su bile od 21 h do ponoć, nakon čega su se vratile na jahtu i idući dan napustile otok Mljet s, vjerujemo, puno lijepih uspomena. /D.B./

Vlasnik restorana Adrijan Stermasi ugostio je popularne sestre 


Sestre Vedrana i Anamarija Stermasi sa sestrama Olsen 

Komentiraj članak

Komentari