Ne propustite

DVA TJEDNA REVELIN ĆE SLAVITI: Zak, Vuco, doček Nove pa Joksimović

Kad stigne zadnjih desetak dana u godini, sve je nekako bajkovito i opušteno. Za lijepe blagdane treba organizirati prava slavlja, a u Revelinu slavlja neće nedostajati. A proslava Božića i ulaska u Novu, 2016. godinu, u jednom od sto najboljih klubova na svijetu, gotovo da ne bi mogla biti bolja.

Sve počinje koncertom Ivana Zaka na Badnjak. Bit će to promocija njegova albuma, “Usne varane”, ali i prigoda da publika čuje sve njegove najveće hitove koji su raspjevali publiku i ovih dana u klubovima širom zemlje, pa i bližeg inozemstva. Na sam Božić  u Revelin stiže nesuđeni predsjednik Republike i saborski zastupnik, energični Siniša Vuco. Nakon druženja s najbližima, svi koji navečer dođu u Revelin, sigurno će noć provesti glasno pjevajući Vucine hitove  "Volim piti i ljubiti", "Crna ženo", "Tražena si roba u gradu", "Rajske kočije", "Podigla me iz pepela" i ostale.

Osim toga, Vuco će po prvi puta promovirati novi album, ‘Duplo stariji’. Doček Nove godine bit će, kao i uvijek do sada, spektakularan. Iz Revelina posebno pozivaju sve koji će ponoć čekati na Stradunu, da se dođu ugrijati, uživati u bogatom švedskom stolu, piću, plesačicama, laserskom showu i po prvi puta na dočecima do sada, najpopularnijoj domaćoj i stranoj glazbi. Brzo se prvog dana Nove godine treba oporaviti od slavlja, jer će Dubrovnik u 2016. ući koncertom jednog od najpopularnijih pjevača regije, Željka Joksimovića.

Ulaznice će, prema očekivanjima, biti doslovno razgrabljene, na koncert se dolazi iz Zagreba, BiH i Crne Gore.

E sad, mi ćemo vam u suradnji s Revelinom, kao i obično, darovati ulaznice za većinu nabrojanih festi, pa nas pozorno pratite. Za početak, dva puta po dvije ulaznice za Zaka na Badnjak i Vucu na Božić.

Svoje podatke šaljite na oko@portaloko.hr s naznakom za kojeg pjevača želite ulaznice. Najbrži dobivaju 2x2. 

Komentiraj članak

Komentari