Utrka duga deset kilometara

Dva srebra i dvije bronce za Atletski klub Dubrovnik na Prvenstvu Hrvatske u cestovnom trčanju

Seniori Atletskog kluba Dubrovnik Enis Hrustić, Nela Madeško, Daniel Marušić, Mario Kušar, Made Žeravica i Ante Živković nastupili su na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u cestovnom trčanju koje se održalo u nedjelju u Makarskoj u organizaciji AK sveti Marko.

Utrku dugu 10 kilometara od dubrovačkih predstavnika najbrže je istrčao Ante Živković s vremenom 34:40 i u ukupnom poretku zauzeo osmo mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzeo drugo mjesto i osvojio srebrnu medalju.

Enis Hrustić utrku je istrčao za 38:14 i u ukupnom poretku zauzeo 17. mjesto dok je u svojoj kategoriji osvojio brončanu medalju.

Mario Kušar u ukupnom poretku s istrčanim vremenom 40:39 zauzeo je 23. mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzeo drugo mjesto i osvojio srebrnu medalju.

Daniel Marušić utrku je istrčao za 41:50 te u ukupnom poretku zauzeo 25 mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzeo treće mjesto i osvojio brončanu medalju.

U konkurenciji žena, boje Atletskog kluba Dubrovnik, branile su Nela Madeško i Made Žeravica.

Utrku dugu 10 kilometara Žeravica je istrčala za 47:45 i u ukupnom poretku zauzela deveto mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzela šesto mjesto.

Madeško je utrku istrčala za 48:28 i u ukupnom poretku zauzela 11. mjesto dok je u svojoj kategoriji zauzela drugo mjesto.
U ekipnom poretku u sastavu Ante Živković, Mario Kušar i Enis Hrustić Atletski klub Dubrovnik zauzeo je četvrto mjesto.

Komentiraj članak

Komentari