KORAK BLIŽE HRVATSKOJ REPREZENTACIJI

Dubrovnik Sharks sudjelovali na međunarodnom kampu 'The Growth of a Game skills' (FOTO)

Klub Američkog nogometa Dubrovnik Sharks prošlog vikenda sudjelovao je na prvome The Growth of a Game skills kampu održanom na Stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju. Kamp su vodili uistinu vrhunski treneri velikih europskih klubova, te IZ brazilske reprezentacije: Daniel Levy, Geoff Buffum, Tyler Harlow, Matheus Dias, Eoin O'Sullivan, Alexandre Braga, Clayton Lovett, te John Anderson, bivši trener u najvećoj ligi ovog sporta NFL-u (National Football League). Andersonu su se Sharksi posebno svidjeli zbog predanosti i organiziranosti, te ih je odlučio posjetiti na nekolicini treninga, a ukoliko sve bude po planu, postoji mogućnost da g. Anderson dođe trenirati Sharkse nekoliko mjeseci.

Cilj samog kampa, osim popularizacije američkog nogometa u Hrvatskoj, svakako je i početno okupljanje za reprezentaciju Hrvatske u američkom nogometu. Nakon kampa, treneri su svoje bilješke podijelili s upravom Hrvatskog saveza  američkog nogometa (HSAN) te će se selekcija sudionika kampa izvršiti kroz narednih par dana, koja će zasigurno prednjačiti u kasnijem službenom izboru za reprezentaciju.

Na kampu su sudjelovale ekipe iz čitave Hrvatske: Bjelovar Greenhorns, Zagreb Thunder, Zagreb Patriots, Zaprešić Saints, Osijek Cannons i Dubrovnik Sharks. Sharksi su na kampu sudjelovali s ukupnim brojem od 15 igrača i trenera i time su bili najbrojniji polaznici kampa, pa su time i osvojili vrhunsku i izrazito vrijednu opremu koju je organizator osigurao i podijelio među tri kluba s najviše igrača polaznika kampa.   

 

Komentiraj članak

Komentari