Putovanja

Dubrovnik i SAD će biti povezani direktnom zračnom linijom

Zrakoplovna kompanija American Airlines je članica svjetskog zrakoplovnog udruženja Oneworld i trenutačno posjeduje 955 zrakoplova i zapošljava 122 000 zaposlenika.

Hrvatska će od lipnja 2019. prvi put nakon 28 godina biti povezana s SAD-om direktnom zračnom linijom, objavili su iz zračne luke Dubrovnik, prenosi Poslovni dnevnik.

"Ovom prigodom izražavamo zadovoljstvo objaviti da će Republika Hrvatska preko Zračne luke Dubrovnik nakon dugih 28 godina ponovno biti izravno povezana sa Sjedinjenim Američkim Državama,  zahvaljujući dugotrajnim pregovorima između Zračne luke Dubrovnik i American Airlines-a", objavila je zračna luka Dubrovnik na Facebooku.

"Dubrovnik i SAD će biti povezani od 7. lipnja 2019. do 27. rujna 2019., tri puta na tjedan s američkim gradom Philadelphijom, a prometovat će najveći svjetski zrakoplovni prijevoznik American Airlines".

"Zrakoplovna kompanija American Airlines je članica svjetskog zrakoplovnog udruženja Oneworld i trenutačno posjeduje 955 zrakoplova i zapošljava 122 000 zaposlenika. Dnevno obavi 6700 letova prema 350 odredišta. Za Dubrovnik će letjeti tipom zrakoplova Boeing 767-300 s kapacitetom 28 visoko luksuznih sjedala u poslovnom razredu i 181 sjedalo u ekonomskom razredu, a tijekom cjelokupnog leta putnicima će biti dostupna Wi-Fi usluga", objavila je zračna luka Dubrovnik.

Komentiraj članak

Komentari