Uspješno završene distance

Dubrovčani uspješni na Sprint Triatlon u Perastu; najavljen akvatlon kod Lazareta

Sprint Triatlon organiziran je u nedjelju u Perastu s plivanjem 750 m, cestovnim biciklom 20 km, i trčanjem 5 km.

Na 2. Kotorskom Triatlonu iz Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovali su Made Žeravica, Maja Bonačić, Stijepo Ljubimir, Djivo Krile, Ivo Dadić i Daniel Marušić. Maja Bonačić je ukupna pobjednica u ženskoj kategoriji dok je Made Žeravica osvojila drugo mjesto u kategoriji žena do 40 godina. Daniel Marušić je osvojio broncu, treće mjesto, u kategoriji muških 40+.

Ostali sudionici iz Dubrovnika uspješno su završili sve distance. Ivo Dadić je bio ukupno šesti od svih triatlonaca iz regije koji su sudjelovali na ovom popularnom trialtlonu.

Fantastično organizirana utrka, a broj dubrovačkih triatlonaca je iz godine u godinu sve veći kako na utrkama u regiji tako i na domaćem terenu.

Dubrovnik Triatlon najavljuje prvi dubrovački akvatlon koji će imati status medjunarodne utrke 2. listopada u 17 sati na  prostoru Lazareta i Ploča iza Grada, sv. Jakov.

Plivat će se kilometar u dva kruga, i trčati pet kilometara također u dva kruga. Zona tranzicije će biti na prostorima Lazareta, a očekuje se izmedju 50 i 100 natjecatelja iz Dubrovnika i šire.

Natjecatelje, sve sudionike i volontere čeka dobra zabava tokom i nakon utrke, poručili su dubrovački triatlonci.

Komentiraj članak

Komentari