REVELIN

DUBROVČANI GA OBOŽAVAJU: Mark Knight najavljuje spektakl u Revelinu

Večeras ne propustite najbolju zabavu u Gradu. Drugi najprodavaniji umjetnik svih vremena prema Beatportovoj ljestvici, Mark Knight priprema veliki spektakl u klubu Revelin.

Mark Knight je u vrhu svjetske scene već dugi niz godina, poznat je po svojim nevjerojatnim sedmosatnim setovima, a vlasnik je i najtraženije izdavačke kuće na Beatportu, Toolroom. Kao producent izgradio je reputaciju sa izvanrednim hitovima kao što su Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Downpipe (feat. Underworld), Beautiful World (feat. Tiesto) i Nothing Matters (feat. Skin). Surađivao je s planetarno poznatom grupom Black Eyed Peas na platinastom albumu „The-End“ koji spada među 3 najprodavanija albuma u svijetu.

 

Promotivni paketi regularnih ulaznica 2+1 gratis dostupni su danas do 16:00 sati isključivo u uredu Revelina, na adresi Vukovarska 30. Za sve one koji ne stignu do ureda regularne ulaznice mogu potražiti u Casablanca baru večeras od 20:00 sati i online na službenoj web stranici kluba. Sve ostale informacije i rezervacije stolova dostupne su na kontakt: 098 533 531.

 

Komentiraj članak

Komentari