Registry Collection

Dubrovački Vrtovi Sunca započeli godinu uspješnom prodajom apartmana

Prva faza prodaje započela je u kolovozu 2011. uključujući dvadeset i pet apartmana. Prema riječima komercijalnog direktora vlasničke tvrtke iO Adrije, osim šest prodanih apartmana, u tijeku su pregovori oko prodaje još tri, koji će također biti uključeni u nedavno najavljeno partnerstvo s Registry Collection-om.

Zahvaljujući skorom pristupanju Hrvatske Europskoj Uniji, najave s hrvatskog tržišta nekretnina su ohrabrujuće, potražnja raste te je za očekivati da će se s ulaskom u EU ostvariti veći povrat na ulaganja u nekretnine. Dubrovački Vrtovi Sunca pokazuju obećavajući povrat na investiciju, u iznosu do čak 4% od iznajmljivanja apartmana, nakon oduzimanja troškova održavanja i poreza.

“Ovo je jedan od rijetkih europskih resorta s potpunim vlasništvom. Ravnoteža osobne upotrebe nudi vlasnicima konkurentan povrat na investiciju kroz program iznajmljivanja već treću godinu zaredom,“ rekao je komercijalni direktor, Julian Houchin.

„Dubrovnik je jedna od najljepših i najbrže rastućih turističkih destinacija, te druga destinacija na tržištu nekretnina u Europi“, dodaje Houchin, „gdje prvi kupci mogu imati koristi od početnog određivanja cijena i financiranja hipoteke u Dubrovačkim Vrtovima Sunca.

Dostupnost od 60% isplativosti vrijednosti hipoteke u suradnji s Erste bankom te 15-godišnjim rokom otplate s 6.6% fiksnom kamatom, zajedno sa stopom popunjenosti od 95% u srcu sezone te dohotkom od najma od 4%, čine Dubrovačke Vrtove Sunca vrlo uspješnom investicijom.

„Dubrovački Vrtovi Sunca kao lokacija predstavljaju izuzetno atraktivan posjed na obali Jadranskog mora, u blizini srednjevjekovnog grada Dubrovnika, koji je dokazao svoju veliku popularnost,“ rekao je Matt Holmes, manager za poslovni razvoj Registry Collection-a u Europi.

Cijena jednosobnog apartmana u DVS počinje od 170,000 eura za prizemlje s pogledom na vrt, do 336,000 eura za pogled more, dok se cijena dvosobnog apartmana kreće između 308,000 i 608,000 eura.

Resort Dubrovački Vrtovi Sunca jedna je od rijetkih destinacija u Hrvatskoj koja nudi hotelske usluge te priliku za kupnju apartmana. U sklopu resorta nalazi se jedan od najvećih spa i wellness centara u Hrvatskoj, sportski centar, plaža, tri vanjska bazena, trinaest barova i restorana te prostrane konferencijske dvorane.

Registry Collection je najveći luksuzni program na svijetu koji broji 33,000 članova i više od 160 udruga na šest kontinenata. Kroz Registry Collection program dostupno je više od 180 nekretnina za razmjenu diljem svijeta, a Dubrovački Vrtovi Sunca prvi je hrvatski član odabranog društva.


Komentiraj članak

Komentari