Dubrovački prvoligaš jedina je neporažena momčad prvenstva

DUBROVAČKI RUKOMETAŠI Ne znaju za poraz već devet mjeseci!

Odigrali su u tom razdobolju od skoro devet mjeseci ukupno 15 utakmica, zabilježili 12 pobjeda i tri neriješena rezultata. U srijedu je nova obveza u Kupu Hrvatske. Nakon što su pobijedili RK Opus u Opuzenu (31:25) za plasman u 3. kolo protivnik je RK Metković 1963.

Dubrovački prvoligaš jedina je neporažena momčad prvenstva i vodeći sastav natjecanja u Prvoj ligi – jug s 14 bodova no i dalje su prisutni problemi s ozljedama. Kapetan Maro Dabelić sigurno će propustiti utakmicu protiv Metkovića 1963., a prema posljednjim informacijama vrlo vjerojatno i srednji vanjski Leo Brnin.

S puno se poštovanja dočekuje protivnik u Kupu jer Metkovci su jedina momčad koja je uzela bod u Dubrovniku ove sezone. S druge strane, veseli činjenica da je trener Zlatko Saračević u ponedjeljak na treningu imao čak– 28 igrača!

Dubrovčani i Metkovci jedine su preostale momčadi iz naše županije u ovom natjecanju, tko je u ovom trenutku bolji sastav, saznat ćemo od 17 sati i 30 minuta u sportskoj dvorani u Gospinom polju.

Komentiraj članak

Komentari