ULAZNICE U PRODAJI!

Dubrovački rock band Gruhak pripremio glazbenu poslasticu u čast kultnih Indexa

U jedinstvenom ambijentu bivšeg disco kluba - Divinae Folie, u kampu Solitudo na Babinom kuku ponovno će se dogoditi bajka Gruhak 'U čast Indexima' u kojoj će omiljeni dubrovački bend na autentičan način izvesti hitove legendarnih glazbenika

Na prijašnjim koncertima u Kazalištu Marina Držića i Parku Orsuli malo tko je ostao ravnodušan vjernim izvedbama pjesama Indexa. Nevjerojatna energija se osjećala i teško je bilo reći tko je više uživao, Gruhaci na sceni ili publika. 

Ljetna glazbena poslastica “Gruhak - u čast Indexima” dovesti će hitove legendarnih Indexa, grupe uz koju su odrasle mnoge generacije, 15. srpnja s početkom u 20 i 30 sati, u ex. Divinae Folie u kampu Solitudo na Babinom kuku. Indexi su jedna od najranijih i najtrajnijih muzičkih grupa u bivšoj Jugoslaviji koja uživa popularnost među generacijama sljedbenika rock muzike, a i šire. Bili su temelj regionalne muzičke povijesti i utjecali na mnoge izvođače.

Tko god je čuo Gruhakovu izvedbu pjesama Indexa, pa čak i sam Fadil Redžić, nekadašnji basist sarajevskih legendi, morao je priznati da nije doživio vjerniju interpretaciju. Ni nacionalne ni regionalne TV i radio postaje nisu ostale ravnodušne prema Gruhakovoj live izvedbi, te su u više navrata bili gosti glazbenih emisija gdje su svirali pjesme Indexa.

Ulaznice za koncert možete kupiti od danas, 6. srpnja, po cijeni od 60 kuna po osobi u pretprodaji te 80 kuna na dan koncerta na recepciji kampa Solitudo od 7:00 do 22:00 te u Bistro Solitudo-u od 12.00 do 23.00. Uz prigodan izbor hrane i pića tijekom koncerta za sve posjetitelje bit će osiguran i besplatan parking.

Komentiraj članak

Komentari