Street style

DUBROVAČKA ULIČNA MODA: Koja ljepotica najbolje nosi starke! /FOTOGALERIJA/

Nema sumnje, sve generacije nose starke! Počnimo od najmlađih- dvogodišnja Dora Moretić, kći poznate modne dizajnerice Mare Miloglav Moretić koja je prava modna frajerica kao i mama, trogodišnja Iva Kralj iz Pridvorja koju ćete često sresti kako promovira konavosku nošnju i redovito na svim događanjima odjene tu nošnju i itekako zna pozirati, petogodišnja Mara Pitarević koja je prava mala modna princeza koja obožava ružičastu boju i Nadija Perak, kći poznate modne dizajnerice Site Ahmić koja je uvijek lijepo odjevena i usklađena s naglaskom na praćenje trendova.

Starke nose i odrasli. Pa počnimo od magistre prava Helene Jerinić koja osim uspješnog rezultata na fakultetu koji je ostvarila uspješno i kreira svoj dress code. Kraljica Jadrana Lukrecija Dragić svojim zarznim osmijehom i vitkom figurom ne može ostati nezamijećena gdje god je susretnemo.

Prelijepa manekenka Jelena Tutavac gdje god krene mami poglede i privlači pozornost. Studetnica matematike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu i članica agencije  Talia Models Agency sve stiže i izvrsno uskaluđje svoj manekenski i fakultetski život.

Jedna od kandidatkinja na ovogodišnjem izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije bila je i Kata Plećaš koja također nosi starke a inače studentica je pete godine Pomorskog fakulteta u Splitu i itekako zna što znači lijepo se odjenuti.

Osmašice Osnovne škole Marina Getaldića Rea Vukosavić, kći poznate voditeljice Nile Miličić Vukosavić i Daniela Dedaj prave su prijateljice i modne frajerice. Znaju što je u trendu i koji odjevni predmet je najbolji prijatelj starkama, a to su upravo-traperice koje su one i odabrale. Bijele mjaice prošarane napisima ili motivima siguran su odabir i one su upravo odabrale taj modni put.

Jelena Hendić

Helena Jerinić: Kompletni styling čista petica

Dora Moretić: Već od malih nogu definiran stil odijevanja

Iva Kralj: Poziranje joj je poznat pojam, a i prava je šminkerica

Jelena Tutavac: Starke u bijeloj boji su 'must have' i prikladne za razne odjevne kombinacije

Kata Plećaš: Prugaste majice su u modi, a Kata najbolje zna!

Lukrecija Dragić: Što reći nego, sve joj dobro stoji!

Mara Pitarević: Prava modna princeza u ružičasto-bijelom svijetu

Nadija Perak: Hello Kitty dres i Panamera starke dorađene ručno s cirkonima, zna se što je u trendu!


Rea Vukosavić i Daniela Dedaj:  Osim prijateljstva veže ih i zajednički smisao za lijepim odijevanjem.

Komentiraj članak

Komentari