ČAK 5 DANA PROGRAMA

Donosimo raspored događanja na ovogodišnjem Terraneo festivalu

Preko stotinu imena objavljeno je na listi za ovogodišnji šibenski Terraneo festival, koji se odvija 7.-10. Kolovoza. Kako to obična biva, posjetiteljima preostaje saznati samo još raspored izvođača, kojeg prenosimo u cijelosti.

Najavljenim domaćim i stranim imenima pridružit će se i više od 30-ak Dj-eva Festivalski prostor podijeljen je na Aero glavnu pozornicu, hangar Red Bull Music Academy, Muzika.HangaR i bonbon bar. U kampu će se odvijati akustični program, sa preko 10-ak hrvatskih izvođača.


Kao i prošle godine, važno je istaknuti i drugi dio programa, i to onaj ekološki. Ovih je dana uručeno čak 2 nagrade u ekološko-osviještenom biznisu – dm green city te Grand prix za „ najbolji primjer izvrsne ekološke poruke te najveći utjecaj na održivi razvoj i najveći potencijal za podizanje svijesti o zelenom pitanju u široj javnosti.“

Cijene festivalskih ulaznica u pretprodaji iznose 440 kn, a na samom ulazu cijene će biti 490 kn. Za 6 dana kampiranja kamperi će morati izdvojiti dodatnih 200 kn. Novosti su i dnevne ulaznice po cijeni od 230 kn po danu, odnosno 250 kn po ulazu. Posjetiteljima je moguće i na ulazu nadoplatiti iznos od dnevne do pune cijene ulaznica. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim (www.eventim.hr),  Dallas shopu  i Šešula baru u Šibeniku te zagrebačkoj publici već dobro poznatim destinacijama glazbenoj knjižari RockMark, klubu Purgeraj i Dirty Old Shopu.

Web stranicu festivala posjetite na www.terraneofestival.com.

Tomislav Jakopović
(www.jakop.org)


Komentiraj članak

Komentari