Kontroverzni svećenik

DON STOJIĆ OPET U CENTRU PAŽNJE Povezao seks, metke i ruski rulet

Kontroverzni don Damir Stojić se našao ponovo u centru pažnje nakon što se društvenim mrežama proširio jedan njegov savjet zabrinutom mladiću. Savjet datira iz 2018. godine, ali nije neobično da ovakvi biseri ponovno počnu zanimati ekipu na društvenim mrežama jer su jednostavno - bezvremenski klasici.

Tako se u rubrici "Pitajte svećenika" pronašao mladić imena Luka kojeg je brinulo iduće pitanje: "Je li grijeh ako moja djevojka i ja spavamo u istom krevetu bez spolnih odnosa?"

Odgovor je stigao od strane Stojića i ne razlikuje se puno od njegovih dosadašnjih opisa, odgovora i savjeta na slične teme, piše Glas Istre.

"Dragi Luka, sretan sam što ste odlučili živjeti čistoću, ali sam jako zabrinut jer ste je stavili na kocku", započeo je Stojić svoj odgovor. Korisnike na društvenim mrežama je najviše "oduševio" nastavak njegova odgovora. 

"Spavanje u istom krevetu je kao ruski rulet. Pitanje je vremena kad će se metak naći u cijevi pištolja i skroz razoriti čistoću", objasnio je.

Don Stojić je svoj odgovor zaključio ovako: "Možda je moguće da par uspije ne imati spolne odnose do braka, ali već sam ulazak u krevet je grešan. Crkva izričito uči da treba izbjegavati grešne prigode u bilo kojem slučaju". 

Komentiraj članak

Komentari