SAMO ZA DNŽ

DOBRODOŠAO POPUST: Svim stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije AO Leko Mostar nudi popust od 20% na kompletan program felgi (FOTOGALERIJA)

Vi volite Vaše vozilo? Mi također! Kako bi Vaš automobil u svakom trenutku izgledao upravo onako kako Vi želite, u AO Leko možete pronaći svjetski poznate 3M folije za promjenu boje vozila, u više od 40 boja i nekoliko mogućnosti završne obrade. Također nudimo i ugradnju folija za stakla koje dolaze u više od 20 tonova kojima ćete postići do 99,9% UV zaštite. Prilikom apliciranja folije dajemo vam sedam godina 3M garancije. Vrhunska nano tehnologija garantira vrhunsko zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Autooprema Leko osnovana je 2000. godine u Grudama na temeljima partnerstva i uspješne suradnje obitelji Leko s njemačkom tvrtkom Brock GmbH. Suradnja je započela 1997.godine otvaranjem pogona za proizvodnju aluminijskih felgi u Jajcu, isključivo za njemačko tržište. Budući da smo bilježili konstantan rast proizvodnje iz godine u godinu poželjeli smo naš proizvod ponuditi i na domaćem tržištu te smo osnovali tvrtku Autooprema Leko koja je uz naše vlastite brendove (Brock i RC-design) nudila i mnoge druge. Ponuda se zasnivala isključivo na vele i maloprodaji felgi s kojima smo postigli da danas 37 poslovnih subjekata u BiH nudi naš proizvod.

Nakon osam godina uspješnog poslovanja i prihvaćanja našeg proizvoda, zahvaljujući iznimno visokoj kvaliteti, pojavila se i želja i potreba za ekspanzijom, koja podrazumijeva nove filijale i širu ponudu.

Naša ponuda obuhvaća kompletne vulkanizerske usluge, brzi servis, autodijelove, autokozmetiku itd. a odlučili smo se razlikovati od konkurencije ponajprije u segmentima kvalitete, usluge i inovacija, što je rezultiralo time da jedini na ovim prostorima pružamo usluge Smart Repair tehnologije za koju posjedujemo certifikate ovlaštene obuke kao i zastupništva za BiH.
Autooprema Leko Mostar je naš prvi korak u tom pravcu, a usmjereni smo na daljnju ekspanziju kako na BiH tako i na hrvatskom tržištu.Ponuda također obuhvaća i prerade vozila, tj. kompletni tuning vozila.Ugovori s renomiranim svjetskim tvrtkama tuning opreme - RIEGER TUNING, KW automotive (KW, WEITEC, LSD – Lambo Style Doors) i DECTANE garantiraju  vrhunsku izvedbu i radove.
Uz već dobro poznate aluminijske felge iz naše dugogodišnje ponude (Brock Car Fashion, RC Design, Oxigin, Carmani, Borbet, i dr.) čiji smo i generalni zastupnici, nudimo i prošireni program poznatih proizvođača tuning-aluminijskih felgi kao što su: BARRACUDA, TOMASON, DOTZ TUNING WHEELS, BBS, KESKIN, itd.
Trenutno pregovaramo o suradnji s nekoliko poznatih firmi iz područja motor–tuning-a, o čemu ćemo Vas redovito izvještavati.Samo za vozače i vlasnike vozila iz grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije pripremili smo posebnu akciju.
Dolaskom u AO Leko Mostar ostvaruju popust od 20% na kompletan program felgi. Akcija traje do 1. lipnja ove godine.
Svi kupci iz Hrvatske ostvaruju pravo na povrat poreza.

Želite li dobiti još bolju sliku i dojam o tome što radimo i nudimo posjetite www.AO-Leko.com


Komentiraj članak

Komentari