IMALA JE DOBRU NAMJERU

DOBRA IDEJA OTIŠLA U KRIVOM SMJERU Zbog svekrvinog dara djevojka pobjesnila

Nakon što je njezin sin zaprosio djevojku jedna majka odlučila je kreirati privjesak koji prikazuje taj važan trenutak kada je njezin sin zaprosio djevojku po uzoru na fotografiju. Mislila je da radi nešto lijepo i da će to biti važna uspomena na taj lijepi i poseban trenutak.

Ipak, autentičan dar na kraju je ispao grozan zbog rekli bismo u najmanju ruku nezgodnog dizajna. Fotografija privjeska objavljena je na jednoj Instagram stranici gdje je ubrzo skupila 26.000 lajkova, piše 100posto.hr

"Moja svekrva je mislila da je dobra ideja napraviti skulpturu ovog lijepog trenutka", napisala je dvjevojka u objavi uz fotografiju. Slika prikazuje fotografiju prosidbe na kojoj muškarac kleči pred ženom, a pored toga se nalazi fotografija 'skulpture'.

Lijeva ruka ispala poprilično neobična

Na fotografiji se jasno vidi čovjekova lijeva ruka koja je naslonjena na koljeno, dok je prilikom rezbarenja, na skulpturi ona napravljena nespretno pa izgleda kao muški spolni organ, zbog čega skulptura djeluje prosto.

 Većina korisnika se nasmijala u komentarima objave. Jedan korisnik je dar označio 'nespretnim', dok je drugi rekao da mu u početku ništa nije bilo jasno, ali da se onda zaprepastio. Treći je rekao da bi privjesak bez ruke bio sladak, a četvrti se našalio da se kladi da je žena pristala na brak zbog 'veličine'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

“My mother-in-law thought it was a good idea to get a sculpture of this beautiful moment.”

Objavu dijeli Awkward Family Photos (@awkwardfamilyphotos)Kol 24, 2019 u 10:00 PDT

Komentiraj članak

Komentari