Pronađen i nož zamotan u krpi

DOBILA ZABRANU PRISTUPA Zbog loših ocjena jastukom gušila vlastitu kćer

Majka je revoltirana školskim (ne)uspjesima svoje kćeri fizički nasrnula na nju, navodno je gušila jastukom, a kod majke je nakon što je intervenirala policija, pronađen i nož zamotan u krpi

U istražni centar riječko-goranskog Županijskog suda, piše Novi list, jučer je privedena S.S. (54) iz jednog manjeg naselja u Gorskom kotaru zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilje u obitelji, zlostavljala je svoju maloljetnu kćer. Majka je revoltirana školskim (ne)uspjesima svoje kćeri fizički nasrnula na nju, navodno je gušila jastukom, a kod majke je nakon što je intervenirala policija, pronađen i nož zamotan u krpi. Osumnjičena dosad nije osuđivana, a osim te maloljetne, majka je i triju punoljetnih kćeri.

Sudac istrage Vlado Bosner nije prihvatio prijedlog tužiteljice o zadržavanju u istražnom zatvoru, već se odlučio za mjere opreza kojima će se osigurati mir u kući, ali i izbjeći mogući novi sukob. S obzirom da osumnjičenoj majci starija kćer živi u Rijeci, preselit će se k njoj, barem dok se ne okonča istraga, a maloljetna kćer ostaje u Gorskom kotaru. Majka se mora javljati načelniku Prve policijske postaje jedanput tjedno, majci je zabranjeno približavanje kćeri na udaljenost od sto metara, te uspostavljanje bilo kakvog kontakta. 

 

 

Komentiraj članak

Komentari