CC Revelin

DJ UMEK rasplesao Revelin: Vrhunska zabava trajala do dugo u noć (FOTOGALERIJA)

Prepuni Revelin sinoć je partijao uz DJ Umeka koji je svojoj publici nesumnjivo priuštio vrhunsku zabavu. Kako je to sinoć izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Jedan od najpoznatijih «slovenskih izvoznih proizvoda» na sceni je prisutan već gotovo dva desetljeća, a slavu je stekao sjajnim DJ tehnikama i «uplifting» setovima. Na svom kontu ima bezbroj izdanja, remikseva i produkcija, a kao autor uvijek je smatran glazbenim inovatorom.

Umek danas slovi kao jedan od top 10 najboljih techno DJ-eva na svijetu čiji radovi su redovit dio setova Carla Coxa, Johna Digweeda i Sandera Kleinenberga. O globalnom uspjehu dovoljno govori činjenica da je 2011. nominiran na Beatport Music Awardsima kao Najbolji izvođač, rame uz rame sa Davidom Guettom, Deamau5om i Markom Knightom.

 Iste godine realizirao je i dva zanimljiva projekta – dokumentarac «Techno heavy-weights UMEK & Carl Cox in back to back interview” i radijski show “Behind The Iron Curtain with UMEK” koji je postao iznimno poplaran među ljubiteljima elektronske plesne glazbe.FOTO: AH/PortalOko.hr

Komentiraj članak

Komentari