CC Revelin

DJ Afrojack svojim nastupom opravdao svjetski predznak te uveo Revelin u uzbudljiv glazbeni tjedan

Tjedan pred nama u Revelinu donosi do sada najbogatiji program. Odlična gostovanja DJ-a, te premijerno prikazivanje Secret produkcije koja već nekoliko dana golica maštu.

DJ Afrojack u rasprodanom Revelinu napravio je najveći party do sada koji se održao u Dubrovniku. Rasplesana publika željna dobre zabave uživala je do ranog jutra u zvukovima najboljeg svjetskog DJ-a.

Revelin se tako svrstao u listu malobrojnih klubova koji su u zatvorenom prostoru, a u kojem je Afrojack odlučio nastupati. Među mnogobrojnim gostima koji su uživali u Revelinu našli su se i Deadmau5, Major Lazer, Cee Lo Green, Maximillion Cooper, Eve i mnogi drugi …

U petak se na pozornicu penju “Pink Panda”, koji iza sebe imaju dva Billboardova broja jedan i labela poput Amade, Cr2 i Spinnin’-a. Glazbenu podršku pružit će im DANCElectricPHILIPE, Kosta Radman i DJIVO. 

8. srpnja čuva jednu veliku tajnu, a premijera produkcije pod nazivom “Secret” zagolicat će maštu svakom tko se odluči subotnju večer provesti u tvrđavi Revelin.

Komentiraj članak

Komentari