REVELIN

DIREKTNO S IBIZE STIŽE U DUBROVNIK Večeras posljednje izdanje ljetne rezidencije Claptonea

Svi putevi vode u Culture Club Revelin. Ravno s Ibize u Dubrovnik stiže po treći put ove ljetne sezone najbolji house izvođač u svijetu – misteriozni Claptone. Zlatne maske, koji su zaštitni znak popularnog Claptone-a, okupirale su Stradun. Nakon što su preplavile ulice Ibize, gdje Claptone ima dugogodišnju ljetnu rezidenciju, isti fenomen se proširio i Dubrovnikom.

Zagrijavanje za posljednje izdanje ljetne rezidencije Claptone-a je u Casablanca baru, gdje je organizirana službene WARM UP zabava na kojoj sve posjetitelje zabavlja El Maar. Ukoliko još nemate svoju ulaznicu i zlatnu masku, iste potražite večeras od 20:00 sati u Casablance.

 

Za koncert Claptone-a formirane su posebne VIP ulaznice za silver, gold i platinum sektor. Vip ulaznice za silver sektor su rasprodane dok su one za gold  i platinum sektor još uvijek dostupne po cijeni od 300 kn za gold sektor i 400 kn za platinum sektor. U prodaji su do isteka zaliha isključivo u uredu Revelina.

 

Sve dodatne informacije dostupne su na društvenim mrežama i službenoj web stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj 098 533 531.

 

Komentiraj članak

Komentari