Koronavirus

DEVET NOVIH ZARAŽENIH U HRVATSKOJ Broj oboljelih popeo se na 65

U Hrvatskoj raste broj oboljelih. Do danas je potvrđeno 65 slučajeva koronavirusa, od čega su četiri osobe ozdravile i puštene su iz bolnice. U samoizolaciji u Hrvatskoj je više od 9 500 ljudi.

* Dosad je u Hrvatskoj zaraženo 65 ljudi. Ministar zdravstva Vili Beroš kazao je kako je danas potvrđeno devet novih slučajeva, piše dnevnik.hr

* Četiri osobe su ozdravile i puštene su iz bolnice

* Vlada će danas predstaviti mjere za pomoć gospodarstvu

* Premijer je najavio jače ovlasti Nacionalnog stožera

Tijek zbivanja pratite u nastavku.

8:32  U Hrvatskoj je porastao broj oboljelih od koronavirusa. Ministar Vili Beroš jutros je za N1 televiziju potvrdio kako je potvrđeno devet novih slučajeva pa je tako broj zaraženih u našoj zemlji sada ukupno 65. Više informacija stožer objavljuje na konferenciji za medije koju uživo možete pratiti ovdje. 

8:27 Načelnik Stožera za civilnu zaštitu Istarske županije Dino Kozlevac najavio je za danas uvođenje novih, još rigoroznijih mjera na području cijele Istre. 

"Nije vrijeme za posjete obiteljima, druženja, izlete. Najbolja je mjera ostanak u kući najmanje 14 dana", poručio je, piše Glas Istre.

8:18 U 9 sati je konferencija za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite na kojoj će biti objavljeni novi podaci o stanju u Hrvatskoj. Konferenciju od 9 sati uživo pratite ovdje

8:10 Andrej Plenković gostovao je u jučerašnjem Dnevniku Nove TV te rekao kako je Hrvatska u ratu protiv pandemije te je sada vrijeme za samodisciplinu. Više pročitajte ovdje

8:00 Podsjetimo, u ponedjeljak navečer slovenska pokrajina Dolenjska, gdje rade mnogi hrvatski radnici, postala je područje osobito visokog rizika širenja Covida-19 te će oni od utorka na povratku s posla u Hrvatsku biti stavljeni pod epidemiološki nadzor s dvotjednom karantenom, priopćio je karlovački Županijski stožer Civilne zaštite. Radi se o nekoliko stotina radnika.

Zadarska i Istarska županija uvele su rigorozne mjere kojima su zatvoreni svi objekti osim onih koji su nužni za život građana.

Komentiraj članak

Komentari