ORUŽANA PLJAČKA NA KONALU

DETALJI RAZBOJSTVA 'Otvori sef, propucat ću ti noge!' Uzeo je novac namijenjen trkaćem automobilu

Brojni službenici Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske rade na razrješenju razbojstva koje se dogodilo večeras oko 18 sati.

Naoružani muškarac, koji se krio iza maske, uletio je u stan u kojem je bila M.S. Pod prijetnjom ubojstva od nje je tražio novac iz sefa, doznaje Dubrovački dnevnik.

Uznemirena djevojka mu je rekla kako nema šifru od sefa, na što joj je maskirani razbojnik rekao kako će joj propucati noge. Žrtva razbojstva mu je otkrila šifru od sefa te je on utekao s ogromnom količinom apoena u eurima i kunama.

Barata se i neslužbenim informacijama prema kojima je maskirani muškarac, koji je pobjegao u Volkswagen Golfu novije generacije, šestice ili sedmice, ukrao četrdesetak tisuća eura.

Naime, navedeni je novac u sef deponirao žrtvin momak Ž.K., inače vozač brdskih autoutrka. On je navedene novce namijenio za kupnju trkaćeg automobila u Nizozemskoj.

Neposredno nakon krađe, policija je blokirala izlaze iz Grada, a krim policija i forenzičari su na mjestu događaja i izuzimaju dokaze, doznaje Dubrovački dnevnik.

Komentiraj članak

Komentari