Činite li ih i vi?

Deset sitnica kojima mužu pokazujete da vam je stalo

Dajte mu do znanja da vam je on prvi u životu, savjetuje kolumnistica Hubpages.com-a i nabraja popis deset stvari koje možete učiniti za svoga supruga, kako biste mu pokazale da vam je stalo. Pri tome i sama priznaje da je staromodan tip supruge, pa bi onima modernije nastrojenima, u nekim stavovima mogla podići kosu na glavi

1. Neka zna da ste vi njegova najveća obožavateljica. Recite mu koliko je sjajan, koliko cijenite male stvari koje vam pomažu i koliko je voljen. Ali, nemojte lagati. Ako niste njegova najveća obožavateljica, trebale biste biti!

2. Izbjegavajte pitanja poput - 'O čemu razmišljaš?. Muškarci mrze to pitanje, jer znaju da će upasti u nevolje ako priznaju o čemu su uistinu razmišljali. Ili se ne mogu sjetiti.

3. Uvijek o njemu pred drugima pričajte pozitivno. Ne zovite najbolju prijateljicu kako biste pričale o njegovom posljednjem glupom ispadu.

4. Nemojte ga omalovažavati. Možete doći u iskušenje prekinuti ga dok se svađate, ali suzdržite se. Negdje u dubini, volite tog čovjeka i omalovažavati ga samo će pogoršati situaciju. Ne podsjećajte ga na slabosti svakom prilikom. Većina muškaraca svjesna je svojih slabosti i ne trebaju podsjetnik.

5. Kada se okomite na njega jeste ste umorni ili loše volje, ispričajte mu se.

6. Poslušajte što vam ima za reći. To znači da poslušate i teme o kojima ništa ne znate niti vas zanimaju.

7. Iako je rašireno mišljenje da su muškarci 'psi', ne tretirajte ih tako. Ne držite ih na kratkoj uzici, pa ni dugom lancu.

8. Cijenite tko je i ne pokušavajte ga promijeniti. Znale ste tko je i kada ste se odlučile udati za njega. Pokušati ga pretvoriti u nekog drugog je gubitak vremena i gnjavaža. Stvarno vam više nije dobar? Odrasle ste, promijenile se i proširile vidike. Dopustite mu da vas poštuje, ali ostane isti.

9. Potičite njegove hobije, iako vam nisu dragi. Ne želite da kupi motor? On vam je suprug, ne dijete. Da, zabrinuti ste. Zamolite ga da vas češće zove. I sigurno ćete biti zadovoljne kada se vrati s osmijehom na licu.

10. Ne ismijavajte njegov tim, čak i ako stalno gube. Vašem je suprugu vjerojatno od usađeno navijanje za neki klub. To se odnosi i na ljubitelje Zvjezdanih staza i Ratova zvijezda. Ali, ako je vaš suprug fan benda KISS, imate dozvolu za napad.


Ekstra

Dajte mu malo privatnosti. Ne morate ga pratiti i u kupaonicu. Ima žena koje i to rade kako bi uvijek bile u centru njegove pažnje.

Skuhajte mu povremeno omiljenu večeru. Donesite pivo dok gleda utakmicu. Razodijenite ga. Bilo kada.

Ako ste ikada pomislile da je s vašim mužem teško živjeti, sjetite se da i on mora s vama. Jeste li vi baš uvijek savršeni? 

Komentiraj članak

Komentari