Mrzitelji svega hrvatskog

Denis Latin čestitao 'Dan pobjede i dan domovinske pljačke i paleži'

Jučer je na svom Facebook profilu, jednom od mnogih FB profila, nažalost, neizlječivo bolesni Denis Latin, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, čestitao hrvatskim građanima 'Dan pobjede i dan domovinske pljačke i paleži', čime je ovaj, nažalost, teško bolesni lik uvrijedio naše roditelje, hrvatske branitelje, poginule u Domovinskom ratu, koji su mu omogućili da svaki mjesec 'drka ku*ac na javnoj televiziji' i pospremi tisuće naših kuna u vlastiti džep.

Iako neizlječivo bolestan kao rijetko koji čovjek u državi Denis Latin proklet je do posljednjeg daha, bolesno gladan novca,  rukovodeći se svojom životnom zvijezdom vodiljom 'sirotinja plaća, ja se bogatim', nikada ova individua, kome fašistička sranja na Facebooku nisu strana pojava, s obzirom da je svojedobno zažalio zato što 'Hitler u svojim pogromima nije imao više uspjeha' ( U svakoj normalnoj državi novinar javne televizije dobio bi otkaz i usput lisice na ruke poslije ovakve svinjarije. ), nije javnosti transparentno rekla kolika mu je plaća, iako je trebala, s obzirom da ga upravo kroz RTV pristojbu ta javnost financira.

Naravno, s obzirom da je teško bolestan ne vjerujemo da je Latin bio pri sebi kada je naškrabao još jednu fašističku besmislicu na svom Facebook profilu, jer zdrav čovjek, kakav je Latin bio prije 20 godina kada je iz oslobođenog Knina izvještavao kako je sve u savršenom redu, nikad takvu glupost ne bi mogao napisati. Nažalost, hrvatski građani mogu se tek nadati da će Goran Radman poslati Denisa Latina na liječenje, otkaz, iako ga je davno trebao dobiti, ne dolazi u obzir, naime, tko bi financirao liječenje Denisa Latina? Kad ga već ovako financiranju neka se taj novac iskoristi kao zaklada za buduće medicinske tretmane oronulog novinara, poludjelog od bijesa nakon što mu je ukinuta Latinica, i tako smanjen prostor za širenje mržnje, poslije čega je preselio na Facebook.

Komentiraj članak

Komentari