DEBAKL KONCERTA RITE ORE U ZADRU? Pjevačica je tražila milijun i pol kuna, a ulaznice se slabo prodaju

Rita je od organizatora tražila milijun i pol kuna za sat vremena pjevanja, a cijeli event koštat će oko tri milijuna kuna

Slavna Kosovarka Rita Ora ovoga petka, 30. kolovoza, održat će koncert u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru. Prije nje nastupit će pjevačice Franka Batelić i Domenica. No, ulaznice za taj spektakl jako se loše prodaju, piše Dnevnik.hr.

Rita je od organizatora tražila milijun i pol kuna za sat vremena pjevanja, a cijeli event koštat će oko tri milijuna kuna. Cijene karata su od 250 do 450 kuna.

“Troškove koncerta i prihode objavit ćemo odmah nakon završetka koncerta. Imamo razgovore i sa sponzorima, potpisane sponzorske ugovore, vidjet ćemo kako ćemo proći s ulaznicama. Same karte sigurno neće pokriti troškove koncerta… Ovakav koncert ovakve svjetske zvijezde ne može se dogoditi bez velike potpore kako grada Zadra, tako i Turističke zajednice”, otkrio je za Novu TV direktor sportskog centra Višnjik Denis Karlović.

Mjerodavni iz Grada Zadra tvrde kako su oni samo sufinancirali promotivne aktivnosti.

“Grad Zadar ne financira troškove organizacije koncerta. Jedini udio Grada u tom projektu je 50 tisuća kuna kojima se sufinanciraju promotivne aktivnosti”, priopćili su.

Komentiraj članak

Komentari