IGRA PRIJESTOLJA

DAVID BENIOFF: Kad pročitate knjige po kojoj je rađena serija i dođete u Dubrovnik, shvatite da je to mjesto o kojem piše George R. R. Martin

SPREMNI ZA BORBU Lena Headey, koja glumi zlu kraljicu Cersei Lannistere, i Peter Dinklage, koji igra njezina brata, u Hrvatsku su došli ravno s gay partija.

Četvrta sezone serije “Igra prijestolja” snimat će se do 20. rujna u Dubrovniku. Glavni glumci Lena Headey (39), koja glumi zlu kraljicu Cersei Lannistere, i Peter Dinklage(44), koji igra njezina brata, u Hrvatsku su došli ravno s gay partija.
Slika u članku

Zvijezde večeri Lenu i Petera snimili su fotografi dok su na podiju vrtili hula hoop, a oko njih je plesala horda obožavatelja. Brat i sestra Lannister posljednju večer prije dolaska u Dubrovnik proveli su na razuzdanom partiju u gay klubu u Torontu.

Ondje su ispijali litre votke, a fanovi su Petera od sreće primali u naručje. Glumci su i ovaj put imali sreće jer su snimanje nove sezone, koje je trebalo početi jučer, odgodili zbog nevremena. Unatoč tome Peter je nahvalio ljepote Jadrana.

- Hrvatska je jedno od najljepših mjesta na kojima sam bio. Ljudi, hrana, sve u vezi s ovim mjestom je prekrasno - kaže Dinklage.
 Producenti su radnju, kao i prethodne dvije godine, smjestili u Dubrovnik, koji zbog zidina podsjeća na Kraljev Grudobran.


- Kad pročitate knjige po kojoj je rađena serija i dođete u Dubrovnik, shvatite da je to mjesto o kojem piše George R. R. Martin - nahvalio je autor serije David Benioff ljepotu staroga grada. 

Producenti kao i prethodnih sezona nisu štedjeli pa će set nove sezone stajati vrtoglavih 350 milijuna kuna.

Dodali su kako će u seriji biti još više seksa i krvi, a nadaju se da će i ovaj put oboriti rekorde gledanosti jer je prvu epizodu prošle sezone gledalo 4,4 milijuna fanova.

Na setu će biti i 400 statista iz Hrvatske. Na audiciji su birali muškarce atletske građe između 18 i 70 godina te žene od 15 do 50 godina, a po danu će zarađivati oko 200 kuna.

Komentiraj članak

Komentari