Nogomet

Danijel Subašić: U Monacu su me zgrozili, uopće nisam htio taj novac

Danijel Subašić konačno brani u kontinuitetu za svoj Monaco nakon što od ruskog Mundijala pa do kraja zime zbog ozljede nije mogao pomoći svom klubu u borbi za ostanak.

Nije se očekivalo da ga tako dugo neće biti na golu, a ni da će se Monaco boriti za ostanak
 

Umirovljeni reprezentativac Hrvatske danas je zdrav, a o svemu pomalo govorio je u intervju za L'Equipe.

"Francuska je zaslužila naslov i čestitam im. Ja sam ostvario san igranja na SP-u kao prvotimac. Bio je idealan trenutak za reći zbogom. To mi je najljepša uspomena karijere", rekao je Danijel pa se osvrnuo na ozljedu zadnje lože koja ga je silno mučila, prenosi Index.

 

"Vratio sam se ozlijeđen sa Svjetskog prvenstva. Dobio sam udarac u četvrtfinalu. No u preostale dvije utakmice na to sam zaboravio jer sam predstavljao svoju zemlju, adrenalin me gurao naprijed. Nisam očekivao da ću nakon SP-a toliko dugo biti izvan terena."

Rus Vadim Vasiljev, bivši potpredsjednik kluba, jako ga je razočarao prethodnog ljeta.

"Obećao mi je na kraju prošle sezone da će mi produljiti ugovor ako završimo drugi. Prihvatio sam to, no kada sam se vratio u kolovozu, poručio je da mi može povećati plaću, ali da mi neće produljiti ugovor (op.a. aktualni mu istječe 2020., a tražio je ugovor do 2021.). Nisam želio novac, bio sam zgrožen. Nije to bilo dobro za mene, ali zaboravio sam to. Dobro mi je ovdje, volim Monaco", zaključio je Subašić.

Komentiraj članak

Komentari