NEKI TUŽNI, NEKI SRETNI

DAN POSLIJE: Dubrovčani o rezultatima lokalnih izbora

Nakon (ne)prospavane noći i nakon što su se emocije slegnule građani Dubrovnika iznijeli su nam svoje dojmove o jučerašnjim izborima za gradonačelnika Dubrovnika.

Gordana Bonačić (umirovljenica): Očekivala sam pobjedu Andra. Nisam izašla na izbore, ali da jesam, zaokružila bi njega jedino da stabla više ne dira.

Ivan Ivičević (dizajner): Skroz mi je svejedno tko je gradonačelnik. Nemam neko mišljenje jer se to uvijek svede na to 'Od dva zla- izaberi zlo'.

Ivanka Lučić (ugostitelj): Prezadovoljna sam. Andro je dosta učinio za nas, a vjerujem da će učiniti još i više.

Enver Šarić (umirovljenik): Po meni je on bio jedini kandidat koji je zaslužio pobijediti. U zadnjih pa trideset godina nitko nije za Grad učinio koliko je učinio Vlahušić.

Milan Božić (umirovljenik): Andro se stvarno zalagao za nas građane i zato mi je drago da je pobijedio. Međutim, vjerujem da je Andrić izabran, da bi i on dobro činio za nas. A što se tiče Androve nepravomoćne presude, neka sud odradi svoj posao.

Zlatko Milić (poduzetnik): Pobijedio je tko je trebao pobijediti. Mislim da Vlahušić neće biti osuđen tako da to neće ugroziti njegov mandat.


Dado Portolan (poduzetnik): Očekivano! Gradonačelnika novog/starog imamo, a na sudu je da odluči pa ćemo vidjeti gdje smo.

Jele Bačić (umirovljenica): Super da je Andro pobijedio. Njemu je čovjek na prvom mjestu i jako puno je učinio za nas, puno više nego itko drugi.

Pero Hapan (tehničar): Nisam zadovoljan s Androm. Nisu me kupile ni ceste ni asfalt.

Sveto Jurčić (umirovljenik): Ma neka Andra još četiri godine. Aktivan je, pa neka ga!

Nada Hadžija (umirovljenica): Vlahušić je dosad puno učinio za Dubrovnik, za razliku od drugih. Nadam se da će učiniti još više. Evo, dali smo mu priliku.


Mirso Čokljat (pomorac)
: Recimo da sam zadovoljan s ishodom izbora. Osobno imam loša iskustva s gradonačelnikom, ali ipak mi je draži od Andrića.

Komentari

Komentiraj članak

Komentari