KOŠARKA

Cuban: Samo idiot bi odbio Dallas; Howard: Nema razloga za ljutnju

Vlasnik NBA momčadi Dallas Mavericksa Mark Cuban "bocnuo" je centra Houston Rocketsa Dwighta Howarda uoči međusobnog ogleda dvaju klubova u petak navečer.

Howard je ljetos bio meta Mavericksa, ali se zahvalio na ponudi i iz Lakersa prešao u Houston.

- Ne mogu govoriti o nikome konkretno, kaznit će me. Stoga je svaki potencijalni slobodni agent idiot ako razmišlja o Mavericksima i na kraju ne dođe – rekao je Cuban uoči utakmice.

Dan ranije Cuban je rekao otvoreno da je Howard pogriješio što nije došao u Dallas, a dvojac je uspio nakratko i porazgovarati uoči susreta u Toyota Centeru.

- Kada je stao nije bilo teško shvatiti o čemu se radi. Pitao me što se događa? Bio je ljubazan, a ja sam mu rekao da ga nisam uzeo na pik, nego je to bio zdravi razum. Mislim da griješi svatko tko ne dođe u Maverickse, da je to pogreška u prosudbi. Koristio sam snažnije riječi. Rekao sam Dwightu da svatko tko ne dođe ovdje da je idiot. Da to nisam rekao onda bih ja bio idiot. Ne znam da li me razumio, ali takva je stvarnost – rekao je Cuban.

U susretu je Houston slavio protiv Dallasa 113-105 uz Howardovih 13 koševa i 16 skokova, a kasnije je snažni centar komentirao:

- Što biste željeli da kaže? Čovjek se zalaže za svoju momčad i ja bih napravio isto da netko ne želi doći igrati za mene. Mislio bih da donosi pogrešnu odluku. Nema razloga za ljutnju, rekao je što je morao reći. Razgovarali smo o tome i posve razumijem. Riječ je o poslu. Da sam otišao u njegovu momčad bio bi sretan, a ovako misli da to nije bila najbolja odluka. Ali ja moram raditi ono što je najbolje za Dwighta. Na kraju smo se nasmijali i razgovarali o drugim stvarima.Komentiraj članak

Komentari